Céges nyelvoktatás, üzleti nyelvtanfolyamCompany School Üzleti Nyelviskola

Tanári bemutatkozás

Állásajánlatok
Hogyan tanuljak hatékonyan a munkahelyemen?
Fordítás, tolmácsolás
Budapest Sightseeing
Prenzentációs készségfejlesztő tréningek
Milyen nyelveket oktatunk?
Nyelvtani összefoglaló tréning

Kálmán Tamás

Azért szeretek tanítani, mert mindig örömmel tölt el, amikor azt látom, hogy egy-egy tanítvány -lelkes fiatal egyetemista vagy elfoglalt cégvezető- magabiztosabban kezdi használni az angol nyelvet, beszél, levelet ír és érvel az én segítségemmel.


A Company School Üzleti Nyelviskola, azért különleges, mert maximálisan figyelembe veszi a diákok egyéni célkitűzéseit.
A nyelvoktatás folyamatát, minden egyes esetben úgy állítjuk össze, hogy a diákok a lehető legrövidebb idő alatt sikereket érjenek el és a nyelvtudásuk érezhetően és mérhetően fejlődjön.    

Jó pap holtig tanul - tartja a mondás, amely soha nem volt annyira igaz és aktuális, mint napjainkban.
A felnőtt hallgatók számára egy állás megtartása vagy egy új pozíció megszerzése során, létfontosságú lehet az angol nyelvtudás. Mi a Company Schoolnál hatékony és értékes segítséget tudunk nyújtani ezen a területen.

 

Sőreghy Ildikó

Szász családi háttérrel, valamint sok éves külföldi és hazai tapasztalattal a hátam mögött (tolmács, oktató, fordító), örömmel vállalok immár 3 éve megbízásokat a Company School Üzleti Nyelviskolánál.

Meggyőződésem, hogy sosem késő elkezdeni nyelvet tanulni! A felnőttoktatás mára a modern világunk szerves része lett. A folyamatos nyelvtanulás lehetővé teszi, hogy felkészüljünk nyelvvizsgára, külföldi utazásra, állásinterjúra, illetve üzleti tárgyalásra. Kiváló nyelvkönyvekkel és szakmai segítséggel igyekszem a kurzusokat beszédcentrikus módon megtartani. Elsődleges célom az órákat, az egyén igényeire szabni, mindennapi élethelyzetekkel kapcsolatos témaköröket választani.

Jó érzés megtapasztalni a hallgatók fejlődését. A sikerek/pozitív visszajelzések pedig további motivációt adnak számomra is.