Céges nyelvoktatás, üzleti nyelvtanfolyamCompany School Üzleti Nyelviskola

Küldetésünk

Állásajánlatok
Hogyan tanuljak hatékonyan a munkahelyemen?
Fordítás, tolmácsolás
Budapest Sightseeing
Prenzentációs készségfejlesztő tréningek
Milyen nyelveket oktatunk?
Nyelvtani összefoglaló tréning

 

A magyar vállalatok működésében alapvető jelentőségű az idegen nyelvek használata. Ez felmerülhet mindennemű exporttevékenység, külföldi tulajdonlás, külföldi partnerek, ügyfelek jelenléte, illetve az európai uniós munkakörnyezetbe való integrálódás során, globális szinten pedig egy képzettebb magyar munkavállalói réteg kialakulásának érdekében.
Célunk a vállalati hatékonyság növelése, a tanuló szervezetek támogatása idegen nyelvet beszélő kollégák felkészítésével és a vállalaton belüli csoportkohézió megteremtésének elősegítésével. A kollegiális kapcsolatok kialakulásában nagy szerepet játszik a közös tanulás, ahol a kollégák csoportokban tevékenykednek, közös a probléma-megoldási szituáció és együtt képviselik az alkalmazó céget.
 
A Company School Üzleti Nyelviskola nevében hordozza tevékenységének fő irányvonalát: a vállalati nyelvoktatást, az ügyfelünk által megjelölt helyszínekre kihelyezett nyelvi kurzusokat. Üzleti / Szaknyelvi oktatásra szakosodva célunk az, hogy megismerjük a vállalatok idegen nyelvet beszélő alkalmazottak iránti igényét és a környezetet, amelyben a munkatársaknak dolgozniuk kell.
 
 
Company School Üzleti Nyelviskola felnőttképzési tevékenységet végez:
a Pest megyei Regionális Munkaügyi Központnál bejegyzett 01009905 Nyilvántartási számmal,